Kringloop Winkel Nieuws

Winkelen 

In de winkel hoef je niet meer te reserveren van te voren, dus je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt en wanneer je spontaan zin hebt om lekker rond te struinen 🛍🛒🚶🏻‍♀️

Wel hebben we een maximaal aantal personen per verdieping (gelukkig hebben we een flinke aantal vierkante meters🙂) en is een mondkapje nog steeds verplicht😷

Meubels of goederen brengen bij de Kringloop

Heb je meubels, apparaten (werkend of niet werkend) of goederen waar je graag van af wilt en zijn ze nog in goede staat? Dan kun je dit langsbrengen op de Rotterdamseweg 404 naast de ingang van de winkel. Daar hebben wij ‘De Loods’ waar je je aan kunt melden. De medewerker neemt ter beoordeling de goederen in ontvangst. 

Goederen of elektra op laten halen

Heb je meubels of goederen die je liever op laat halen? Klik dan hier voor meer informatie en maak online je afhaalafspraak of neem telefonisch contact op via 0152563838 om een afspraak te maken.

Ook elektra halen wij voor u op, werkend of niet werkend. Dit doen wij in samenwerking met Gemeente Delft. Dit wordt apart door een chauffeur opgehaald en hiervoor maken wij een andere ophaalafspraak. Klik hier voor meer informatie en om een afspraak in te plannen of bel ons op om een afspraak te maken via 0152563838.

De basisregels van het RIVM zijn nog steeds van toepassing:

* Mondkapje in de winkel is verplicht

* 1,5 meter afstand

* Thuisblijven bij klachten