Het overgrote deel van onze werknemers zijn zowel fulltime als parttime bij ons in dienst, een kleiner deel van onze werknemers zijn daarvan vrijwilliger of stagiaire.

Wij zijn ALTIJD op zoek naar extra handjes!!!

Ben jij op zoek naar een baantje of wil je graag vrijwilliger bij ons worden?

Bel ons of voor de mogelijkheden of stuur je motivatiebrief (en c.v.) naar ons via info@kringloopdelft.nl of vul ons contactformulier in.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Veelzijdige zaterdagkracht (m/v) voor de winkelafdeling

Functie omschrijving:

Als winkel medewerker zorg jij natuurlijk ervoor dat onze klanten tevreden de deur uitlopen. Je komt bij ons terecht in een hecht team, waar je verantwoordelijk bent voor de winkelverkoop & kassawerkzaamheden. Tevens adviseer je de klanten & help je waar nodig. Samen met je collega’s zorg je er ook voor dat de voorraad wordt bijgevuld en dat de winkel op orde blijft.

Functie-eisen:
Je hebt sociale vaardigheden & verkoopvaardigheden
Je bezit enige fysieke kracht.
Je hebt affiniteit met kringloopwinkels & 2e hands goederen.
Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Delft.
Je bent commercieel ingesteld & kunt makkelijk contact maken met klanten met een natuurlijk overwicht.
Ook ben je een echte teamplayer, ben je veelzijdig inzetbaar en sociaal ingesteld.
Zaterdag behoort tot jouw vaste werkdagen, maar het zou fijn zijn als je voor doordeweekse dagen tevens in overleg inzetbaar bent bij oproep.

Wat bieden wij:
Werknemerskorting op onze producten

  • €10,04 per uur. 
  • Nog meer geld: 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding (wanneer je meer dan 10km van de vestiging woont) en pensioen. 
  • 29 vakantiedagen. 
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Hele goede werksfeer met de leukste collega’s.


Minimum loon, inclusief vakantiegeld & .. vakantiedagen per jaar op basis van fulltime functie
Gezellige werksfeer
En je hoeft NOOIT op zondag te werken!!!

Geinteresseerd?
Solliciteer op deze vacature, door jouw gegevens, c.v. en evt. motivatiebrief te sturen waarom wij jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

Dit kun je doen naar:
info@kringloopdelft.nl
t.a.v. vacature “zaterdagkracht meubelafdeling”
of klik hier voor ons contactformulier

Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen met Daniella of Corina via 015 256 38 38

Zaterdagkracht (m/v) voor de meubelafdeling

Functie omschrijving: Je komt bij ons terecht in een hecht team, waar je verantwoordelijk bent voor de verkoop van meubels op onze 1e & 2e etage, tevens adviseer je waar nodig over bijv het bezorgen van goederen of de betalen & ophalen service . Ook geef je bij verkoop aan hoe wij werken & draag je de het product over aan de kassamedewerker.

Functie-eisen: Je hebt verkoopvaardigheden, maar bent ook in het bezit van fysieke kracht i.v.m. het verplaatsen van de meubels naar de opslag of loods na verkoop. Je hebt affiniteit met meubels & inrichting Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Delft. Je bent commercieel ingesteld en kunt gemakkelijk contact maken met klanten met een natuurlijk overwicht. Ook ben je een echte teamplayer, ben je veelzijdig inzetbaar en sociaal ingesteld. Zaterdag behoort tot jouw vaste werkdagen, maar het zou fijn zijn als je voor doordeweekse dagen tevens in overleg inzetbaar bij oproep. Wat bieden wij: Werknemerskorting op onze producten Minimum loon, inclusief vakantiegeld & .. vakantiedagen per jaar op basis van fulltime functie En je hoeft NOOIT op zondag te werken!!! Geinteresseerd? Solliciteer op deze vacature, door jouw gegevens, c.v. en evt. motivatiebrief te sturen waarom wij jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek! Dit kun je doen naar: info@kringloopdelft.nl t.a.v. vacature “zaterdagkracht meubelafdeling” of klik hier voor ons contactformulier Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen met Daniella of Corina via 015 256 38 38